MANİSA / TURGUTLU - Akçapınar İsmail Türk Ortaokulu

Ock

Proje kapsamında yaptığımız çalışmalar;

Ock

"Okulumda sağlıklı besleniyorum" projesi kapsamında çocuklar hareketli yaşama teşvik ediliyor.

Sınıf içi fiziksel aktiviteler yapılıyor.

Ara

Aralık ayı Çedes Projesi kapsamında çalışmalarımızı tamamladık. Yardımseverlik ve merhamet konulu videolar izlendi , hikaye okumaları ve yorumlamaları yapıldı. Öğrencilerimizle istasyon çalışması yaparak konumuzla alakalı şiirler yazdık. Pano düzenlemesi yapıldı. Yine konumuzla ilgili resim yarışması düzenlendi. Kuş yuvalarını da yerleştirerek Aralık ayı çalışmalarımızı tamamladık.

Cumhuriyet'imizin 100. Yılını büyük bir coşku ve sevinç ile kutladık.

Ekm

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Mehmet ÖLMEZ okulumuzu ziyaret etti. Öğreneci ve öğretmenlerimizle sohbet etti.Ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ederiz.

Ekm

CodeWeek, kodlama haftası etkinlikileri kapsamında öğrencilerimizle kodlama öğreniyoruz.

2023 yılının kodlama teması "Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yılı"

Öğrencilerle hep kodlayıp hem de coşkuyla kutlayacağız.